Menu

Patiëntpanel Vivendia

Vivendia patientpanel

Wil je meepraten over jouw zorg?

Vivendia vindt jouw mening en ervaring en die van je ouder(s) erg belangrijk. Daarom nodigen wij jou en je ouder graag uit om lid te worden van ons patiëntpanel. Zo maken we de zorg samen beter.

Praat mee over veranderingen en vernieuwingen

Het patiëntpanel van Vivendia is voor patiënten van Vivendia en voor hun ouders/verzorgers. Aanmelden kan via Suikerplein.

Hoe werkt het?

  • Je kan je heel eenvoudig aanmelden via het digitale aanmeldformulier op Suikerplein. We vragen je een paar gegevens in te vullen. Zoals geboortejaar en welk type diabetes je hebt.
  • Als je je hebt aangemeld en de aanmelding bevestigd hebt, dan sta je in ons panelbestand.
  • Je krijgt een paar keer per jaar een uitnodiging per e-mail om een online vragenlijst in te vullen. De vragenlijsten gaan bijvoorbeeld over wat je van de zorg vindt of je mening over nieuwe ontwikkelingen.
  • Je bepaalt zelf bij ieder onderzoek of je mee wilt doen.
  • Meedoen is altijd anoniem.
  • Je kun je op elk moment afmelden als lid van het panel of je gegevens zelf aanpassen.

Hoe vaak word je gevraagd mee te doen?

Je krijgt een paar keer per jaar een e-mail met de vraag om mee te doen aan een onderzoek. In de e-mail staat een link naar een online vragenlijst om in te vullen. Je bepaalt zelf hoe vaak, wanneer en aan welk onderzoek je meedoet. Je kunt je op elk moment afmelden.

Hoe zit het met de privacy?

Als je aan ons patiëntpanel meedoet, is je privacy te allen tijde gegarandeerd. Je persoonsgegevens zijn goed beveiligd en worden alleen gebruikt voor onderzoeken van het patiëntpanel van Vivendia.

Wilt je meer weten over je privacy, bekijk dan de privacy statement.

Hoe kan je gegevens veranderen of afmelden?

Op je profielpagina kan je de persoonlijke gegevens (zoals e-mailadres) bekijken en aanpassen. Je kunt je daar ook uitschrijven.

Heb je vragen?

Stuur een mail naar onderzoek@cwz.nl.