Menu

Onze nieuwe website is live!

De website van het KDCN ziet er weer fris en overzichtelijk uit. De website is ideaal voor mobiel gebruik. ‘We zijn er heel blij mee’, vertellen Cathelijne van de Sande, kinderdiabetesverpleegkundige, en Anita Scholten, leidinggevende bij het KDCN.

Omgaan met diabetes

Heb je zelf diabetes type 1? Of wil je er gewoon meer over weten? Op onze nieuwe website vertellen we er van alles over. Zoals over wat diabetes is, hypo’s en hypers, en wat het betekent om diabetes te hebben. Zoals op school, bij sporten, als je ziek bent en over voeding.

Alle gezichten

‘Bij het KDCN leren we met kinderen met diabetes type 1 hoe ze ermee om kunnen gaan. Dat doen we als team. In het team werken artsen, kinderdiabetesverpleegkundigen, psychologen, diëtisten en doktersassistenten. Op onze nieuwe website kan iedereen zien welke gezichten daar bij horen en kun je de medewerkers van het KDCN leren kennen,’ zegt Cathelijne.

Samenwerking CWZ en Radboudumc

‘Bij het Kinderdiabetes Centrum Nijmegen werken we allemaal samen aan de beste diabeteszorg voor kinderen met diabetes type 1. Ons team is een bijzondere samenwerking tussen CWZ en het Radboudumc. Ons centrum biedt meer dan 300 kinderen met diabetes in de leeftijd van 0 tot 18 jaar een totaalpakket aan zorg, behandeling en advies. 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanuit één centrale plek. Het centrum is één van de unieke expertises van CWZ op het gebied van topklinische zorg. Daar past deze vernieuwde website bij,’ vertelt Anita.

We horen je graag!

Wat is jouw mening over onze nieuwe website? We vinden het leuk om dat van jou te horen. Zoals wanneer je een afspraak hebt. Of stuur ons een bericht.

Op de bovenste foto: Lola, samen met haar moeder en kinderdiabetesverpleegkundige Cathelijne van de Sande